Šta je Isteki

Isteki je efikasno (ortopedsko) pomagalo, anatomski oblikovano i besprekorno obrađeno, koje omogućava rehabilitaciju i potpuno otklanjanje problema vezanih za kičmeni stub, bez upotrebe medikamenata.

Isteki je napravljen od kuvanog bukovog drveta i već posle nekoliko dana upotrebe osetićete koliko je ugodno ležati na njemu.

Deformitet kičmenog stuba je problem koji ima više od 60% populacije.

Nefiziološki, prinudan položaj glave i vrata pri ležanju i spavanju, nepravilno, neravnomerno i stereotipno držanje i opterećenje kičme pri radu, hodu i najraznovrsnijim aktivnostima, uzrokuju akutne i hronične ukočenosti, napetost u predelu vrata i leđa, česte glavobolje, vrtoglavice, mučnine i sve izraženije bolove u predelu grudnog koša i leđa.

Ove smetnje po pravilu su izazvane suženjem međupršljenskog prostora što dovodi do uklještenja ili pritiskanja nerava i krvnih sudova, pa time i do slabije cirkulacije, bola i funkcionalno ograničenih pokreta.

Bol i grčenje mišića, opet dovode do degenerativnih promena na pršljenovima stvarajući tako začarani krug. Izlaz iz tog začaranog kruga je eliminacija uzroka.

Vaš izbor je Isteki!